top of page
  • Revista Luciérnaga

Nou tràiler de Caminantes, la sèrie de terror ambientada en el Camí de Sant Jaume

Hui hem pogut tirar una nova ullada a Caminantes (2020), la sèrie que s'estrenarà el pròxim 10 de juliol en la plataforma Orange TV i que promet ser un dels plats forts audiovisuals de l'estiu.

Caminantes està creada i escrita per José A. Pérez Ledo, escriptor i guionista de cinema, televisió i ràdio, i dirigida per Koldo Serra, realitzador que conta en el seu currículum amb pel·lícules com Bosque de sombras (2006) o 70 binladens (2018), i que últimament s'ha dedicat a dirigir episodis de sèries de gran èxit com El ministerio del tiempo o La casa de papel.


La sèrie, que en aparença té com a referent principal El proyecto de la Bruja de Blair (The Blair Witch Project, Daniel Myrick i Eduardo Sánchez, 1999), pel seu ús del recurs del found footage i la presència d'actors quasi desconeguts, compta la història de cinc amics que decideixen fer el camí de Sant Jaume abans de desaparéixer en misterioses circumstàncies. Quan la policia trobe les seues motxilles i els seus telèfons mòbils es podrà reconstruir què els va succeir realment.


Ací podeu veure l'últim tràiler de Caminantes:bottom of page